Join

Events

Body Move trainingen Maastricht
Body Move trainingen Maastricht
Juan Tajes Art Studio
Juan Tajes Art Studio
Salon de Heerlijkheid - ENERGY
Salon de Heerlijkheid - ENERGY

3-3-2017 | Body Move

Iedere donderdag avond tussen 19:30 en 20:15 geeft Lieneke fitness training bij sportschool Fit & Move in Maastricht. Dit is een groepsles met een combinatie van cardio- en krachtoefeningen onder begeleiding van muziek. Doe ook mee!!! Meer info: http://www.fitandmove.nl/nl/maastricht.

 

17-06-2017 | ResidenceSEA

 

Lieneke bevindt zich momenteel in Heraklion, op Kreta, om zich voor E N E R G Y (werktitel) te laten inspireren door het koor volgens de traditie van de Griekse theater. Samen met visueel kunstenaar Hee-Seung Choi is ze in residentie bij ResidenceSEA, aanstaande zaterdag presenteren zij daar om 22:00u twee works in progress met als titel "Doorloop".

 

E N E R G Y is een muziektheater project in ontwikkeling over burnouts, door Lieneke Pisters en Maximilian Hilpert. Het betreft zowel de destructieve als de constructieve manieren waarop we met onze energie kunnen omgaan. Voor meer informatie, zie http://maakali.org/ResidenceSEA/welcome-lieneke-pisters-hee-seung-choi/.

1-11-2016 | Jonge Honden

 

Lieneke en Maximilian maken zich op voor de vierde work in progress presentatie van E N E R G Y, ditmaal 'thuis' bij Intro in Situ waar ze tevens repeteren. Jonge Honden is een vaste avond op dinsdag waar nieuwe makers de ruimte krijgen voor hun experimenten. Om 20.30u, gratis!

 

E N E R G Y is een muziektheaterproject in ontwikkeling over het burn out syndroom. In co-productie met Via Zuid Talentmakelaars Limburg en Intro in Situ Maastricht, met dank aan NTGent en Silver Arrows Multimedia. Meer info: http://www.introinsitu.nl/nl/programma/lieneke-pisters/

11-09-2016 | Oproer

 

Next stop: Roermond! De derde 'work in progress' van onze muziektheater performance E N E R G Y is te zien in het Stadhuis op de Markt, om 14:30u en 16:30u. Met gratis entree.

 

E N E R G Y (werktitel) is een totaalproject over het burn-out syndroom. In coproductie met Via Zuid Talentontwikkeling Limburg en Intro in Situ Maastricht. Meer info over het Oproer festival:

 

http://www.oproermond.nl

 

11-08-2016 | Juan C. Tajes Art Studio

 

Tweede work in progress van de performance E N E R G Y (werktitel). E N E R G Y is een totaalproject over het burn-out syndroom. Deze keer presenteren wij een appetizer in de Juan C. Tajes Art Studio te Amsterdam!

 

In coproductie met Via Zuid Talentontwikkeling Limburg en Intro in Situ Maastricht. Meer info: https://www.facebook.com/events/307508472915979

19-06-2016 | Salon de Heerlijkheid

 

Work-in-progress van de performance E N E R G Y (werktitel). E N E R G Y is een totaalproject over het burn-out syndroom. Het bestaat uit een performance, workshop en lezing over dit onderwerp. Kom kijken bij het prachtige Kasteel Baexem aanstaande zondag om 15:30u!

 

Met dank aan Via Zuid Talentontwikkeling Limburg en Intro in Situ Maastricht. Meer info: http://www.kasteel-baexem.nl/nl/salon/

08-04-2016 | Melksalon

 

Performance in samenwerking met Melksalon, Mediamatic, sprekers en andere kunstenaars. Zaterdag 9 april aanstaande van 13:00-15:00 bij Mediamatic Amsterdam. Gratis entree!

 

Meer info:

http://www.mediamatic.net/413679/en/melksalon-proeven-op-eigen-risico

11-07-2015 | Surftraining

 

L.A.F.P. Training & Performances

organiseert deze zomer speciale clinics voor surfers.

Aanmelden kan via Trainer in the Park

Contact & Informatie

 

LIENEKE PISTERS | T: 0619538232 | E:INFO@LAFP.EU

HOME | TRAINER IN THE PARK | PERFORMANCES | EVENTS