Performances-podium-kunst
Fysieke performances door Lien Pisters

Naast trainer is Lieneke performer, al dan niet binnen haar eigen theatrale concepten. Performances zijn wat je noemt "theatrale kunst-acties". In vergelijking met theater, waarbij het vaak om een "verhaal" gaat, kun je performances eerder als "poëzie" beschouwen. Ze zijn abstracter van aard en gaan de dialoog aan door middel van ritme, beeldtaal en sfeer. Alle middelen worden hierbij ingezet: zowel fysieke acties, muziek, beeldende kunst, als stukjes tekst.

In haar performances deelt Lieneke dezelfde fascinaties als in de sport: Lichamen, relaties tussen mensen en de planeet om zich heen. Dit wordt vertaald in een zintuiglijke totaalervaring, waarbij ze de samenwerking opzoekt met muzikanten en kunstenaars.

 

Lieneke is freelance performance-actrice. Daarnaast heeft ze bij L.A.F.P. Training & Performances momenteel drie performances in concept-fase, die worden aangeboden aan kunstinstellingen, productiehuizen en festivals:

 

E N E R G Y

Over de jonge stedeling die in de huidige westerse maatschappij steeds vaker met het verschijnsel "burn-out" te maken krijgt. Is er in deze tijd een manier te handhaven om constructiever met energie om te gaan?

 

 

 

 

 

Naar project

CANTALOUPE

Over de actuele "status quo" tussen overheid, bedrijfsleven en milieu. Kan de burger hier vandaag de dag een rol in spelen, zoja hoe?

 

 

 

 

 

 

Naar project

VICTORY BOOGIE WOOGIE

Geïnspireerd op het beroemde schilderij van Mondriaan over de dynamiek van de stad. Is het mogelijk om naar Mondriaans ideaal verbinding tot stand te brengen in de samenleving door middel van kunst?

 

 

 

 

 

 

Naar project

 

 

Archief: Klik hier voor een portfolio met studiemateriaal

 

Heeft u interesse in één van deze performances?

Neem dan contact op via info@lapf.eu.

Contact & Informatie

 

LIENEKE PISTERS | T: 0619538232 | E:INFO@LAFP.EU

HOME | TRAINER IN THE PARK | PERFORMANCES | EVENTS